Karramba to miejsce, które powstało dla miłośników prawdziwego jedzenia. Nasza filozofia to cytat z Ulissesa: „Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy”. Specjalnie dla was nasi kucharze łączą najlepszej jakości produkty ze sztuką kulinarną. Chcemy dawać wam radość spędzania czasu w naszych wnętrzach przy swobodnych rozmowach, dobrej muzyce i pysznej kuchni. Dzięki otwartej kuchni możecie obserwować jak powstają steki z doskonałej polskiej wołowiny i pizze z włoskich składników. Niemniej dumni jesteśmy z szerokiej oferty dań z podrobów m.in. byczych jąder czy żołądków.
Karramba to miejsce, które powstało dla miłośników prawdziwego jedzenia.
Nasza filozofia to cytat z Ulissesa: „Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy”.
Specjalnie dla was nasi kucharze łączą najlepszej jakości produkty ze sztuką kulinarną. Chcemy dawać wam radość spędzania czasu w naszych wnętrzach przy swobodnych rozmowach, dobrej muzyce i pysznej kuchni.
Dzięki otwartej kuchni możecie obserwować jak powstają steki z doskonałej polskiej wołowiny i pizze z włoskich składników. Niemniej dumni jesteśmy z szerokiej oferty dań z podrobów m.in. byczych jąder czy żołądków.